Vetuța Stănescu: “Duminică, votează echipa PNL pentru a schimba destinul județului nostru,...

Vetuța Stănescu: “Duminică, votează echipa PNL pentru a schimba destinul județului nostru, pentru o Hunedoara nouă și modernă!”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

În săptămâna în care toți hunedorenii cu drept de vot sunt chemați să aleagă viitoarea componență a legislativului județean, dar și viitorul președinte al CJ Hunedoara, Vetuța Stănescu – unul dintre principalii contributori la programul Hunedoara Nouă – adresează un mesaj locuitorilor municipiului Hunedoara, zonă din care provine și pe care o va reprezenta în viitorul legislativ județean.

Actualmente secretar de stat, Vetuța Stănescu s-a aflat și în trecut în rândul consilierilor județeni, ocupând – în perioada în care Adrian David a fost președinte al CJ Hunedoara – inclusiv unul dintre posturile de vicepreședinte.

Sunt Vetuța Stănescu, secretar de stat în Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației și locuiesc, asemenea dumneavoastră, în municipiul Hunedoara. Candidez la Consiliul Județean Hunedoara din partea Alianței PNL-UDMR-PNȚCD și a unei echipe care va oferi județului nostru șansa dezvoltării și a modernizării.
Pe 27 septembrie, hunedorenii au șansa de a întrerupe cei 4 ani în care județul nostru a stagnat, nu s-a dezvoltat, iar investițiile promise nu au mai fost realizate. Duminică, votează echipa PNL pentru a schimba destinul județului nostru, pentru o Hunedoara nouă și modernă!
Votăm pentru noi, pentru comunitatea noastră, dar mai ales pentru copiii noștri, pentru generațiile viitoare care își doresc să se împlinească aici, la ei acasă, în județul în care s-au născut, în România!
Cu un vot poți schimba destinul județului Hunedoara! Alege să faci diferența în 27 septembrie, votează PNL!
Hunedoara în care #sepoate!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii