Vetuța Stănescu, candidat PNL la Camera Deputaților: „Cred că județul Hunedoara are...

Vetuța Stănescu, candidat PNL la Camera Deputaților: „Cred că județul Hunedoara are nevoie de o voce puternică în Parlamentul României”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Primul din partea liberalilor hunedoreni care a mulțumit public pentru încrederea celor din Biroul Politic Județean al PNL Hunedoara pentru faptul că a fost pus pe poziția 1 la Camera Deputaților pentru alegerile parlamentare viitoare a fost președintele interimar județean, Vetuța Stănescu.

 

„Le mulțumesc colegilor din Biroul Politic al PNL Hunedoara pentru încrederea și onoarea pe care mi le-au acordat votându-mă drept candidatul care va deschide lista PNL Hunedoara pentru Camera Deputaților la viitoarele alegeri parlamentare.

Este un vot care mă responsabilizează și îi asigur pe colegii mei și pe toți hunedorenii că voi face tot ce depinde de mine pentru ca județul nostru să se schimbe în bine, iar calitatea vieții locuitorilor de aici să fie mai bună.

Cred că județul Hunedoara are nevoie de o voce puternică în Parlamentul României, care să se implice pentru dezvoltarea și modernizarea județului nostru, de un om care să reprezinte cu onestitate interesele hunedorenilor și care să se lupte pentru ca zona aceasta să devină mai atractivă, să ofere mai multe oportunități pentru investitori și mai multe locuri de muncă bine plătite.

Urmează o campanie electorală dificilă, dar am convingerea că alături de colegii mei de la PNL Hunedoara vom reuși să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor pe care hunedorenii și le-au pus în noi!”, a declarat Vetuța Stănescu imediat după primirea girului din partea liberalilor hunedoreni.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii