Veteranii fotbalului din Vale

Veteranii fotbalului din Vale

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Fotbalul din Vale se bazează în mare parte și pe jucătorii cu experiență. Vorbim aici despre fotbalul din liga a patra. Fiecare grupare din Vale are câte unul sau mai mulți jucători aflați la a doua tinerețe și care se țin scai de fotbal, și fotbalul scai de ei.

Cel mai în vârstă jucător din fotbalul județean are 53 de ani, iar cel mai tânăr este Sergiu Prem de15 ani. Ambii joacă la Minerul Uricani

 

Un portar de 53 de ani și un junior de 15 ani

În ciuda faptului că are în formula sa și doi veterani, Minerul Uricani este o echipă cu o medie de vârstă de 24 de ani.

Este vorba de portarul Traian Câmpean, de 53 de ani și președintele jucător, Vasile Scurtu care are 49 de ani.

„Noi doi suntem mai înaintați în vârstă și ambii jucăm. Cred că am peste 10 goluri marcate la vârsta asta pentru Minerul Uricani, iar Câmpean, zis Jalon, a avut intervenții de multe ori salvatoare. Dat fiind faptul că avem mulți juniori de 15 și 16 ani, media de vârstă a echipei este un scăzută. Sergiu Prem este cel mai tânăr din echipă. Sper ca tinerețea lor și experiența noastră să ne scoată din subsolul clasamentului. Eu aș vrea să mai joc în meciurile oficiale, dar deocamdată am probleme la în picior”, a declarat, pentru „Ziarul Văii Jiulu”, Vasile Scurtu.

 

Trei Doamne și toți trei

La Vulcan sunt trei jucători trecuți de 35 de ani, Mugurel Ciorâia, 41 de ani, Remus Moldovan, 39 de ani și Cristian Ciocârlan, 36 de ani. Unde mai pui că doi dintre aceștia sunt mineri cu acte în regulă. Toți trei sunt jucători de bază în echipa lui Dan Voicu, iar Remus Moldovan se numără printre golgheterii echipei. “Nu avem o medie de vârstă foarte ridicată, dar nici una scăzută. Undeva la 28 de ani este media de vârstă a echipei. Eu unul sunt mulțumit de jucătorii pe care ii am. Sunt jucători foarte tineri, amestecați printre jucători cu experiență. Îl avem pe Mamdreci care este golgheterul. Împreună vrem să facem un grup omogen și performant”, a spus antrenorul Dan Voicu.

 

Antrenor – dirijor și jucător

La Petrila media de vârstă este undeva la 24 de ani. Și aici s-au făcut multe schimburi de generații, astfel că, treptat, lotul a reîntinerit cu forțe proaspete. Adi Câmpean jucătorul antrenor este cel mai în vârstă, 40 de ani și nu lipsește de pe lista marcatorilor.

„Printre jucătorii maturi îi avem pe Agapi și Campran. Avem mulți jucători tineri care, treptat, vor acumula experiență lângă acești jucători”, a declarat Eugen Duma, președintele clubului Inter Petrila pe zvj.ro.

În concluzie, cine nu are veterani să își cumpere, iar cine îi are să aibă grijă de ei. Pentru echipele din Vale vârsta acestor jucători nu este decât o cifră în buletin pentru că randamentul lor este de multe ori un exemplu de urmat pentru cei care vin din urmă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii