Vasile Scurtu / “Ar trebui să îi facem o statuie primarului, că...

Vasile Scurtu / “Ar trebui să îi facem o statuie primarului, că încă mai avem o echipă cu specific mineresc”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

E din ce în ce mai greu să joci, chiar și la nivel de eșalon inferior. Costul testelor PCR lasă urmă în buzunarele cluburilor. Eforturile sunt unele uriașe ca fotbalul să continue. O recunoaște și Vasile Scurtu, președintele de la Minerul Uricani.

“Vă spun sincer, fără modestie, că dacă primarul Buhăescu nu s-ar implica, noi nu am mai exista. Tradiția fotbalistică de la Uricani ar muri. Merită să īi facem statuie la cât de implicat este primarul Dănuț Buhăescu. Am reușit cu ajutorul primarului, al Primăriei și Consiliului Local să punem bazele unor grupe de copii și juniori, copii de care veți auzi. Sunt deja câțiva luați în vizorul altor echipe și care joacă cu mult curaj la seniori. Sunt copii de 14-15 ani. În momentul de față nu ne ajută rezultatele, dar faptul că acești copii vin din urmă este o satisfacție enormă. Mai ales că toți acești copii provin din Uricani. Sunt mândria noastră. Fotbalul trăiește vremuri grele, suntem cu toții strâmtorați. Dar supraviețuim. Dacă s-ar duce și fotbalul, ar dispărea tradiția, definitiv”, a spus cu nostalgie Vasile Scurtu.

Uricaniul se pregătește de primul meci din acest an, restanța cu Deva. Asta numai dacă pandemia nu va perturba desfășurarea meciurilor de fotbal.

“Ne bucurăm că primarul s-a implicat să nu ne fie dărâmată clădirea din incinta stadionului, o clădire veche de 24 de ani. Ba, mai mult, va fi modernizată”, a declarat, pentru Ziarul Văii Jiului, Vasile Scurtu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii