Vama Nădlac II. Hunedorean prins cu maşina radiată

Vama Nădlac II. Hunedorean prins cu maşina radiată

Timp de citire: un minut

Un hunedorean care venea din Franţa şi care conducea un autoturism marca Mercedes, radiat din circulaţie de autorităţile germane, a fost depistat de poliţiştii de frontieră arădeni.

Astfel, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, marţi, 11 august, la orele 17:25, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II — Csanadpalota, judeţul Arad, s-a prezentat la intrarea în ţară, pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român Ioan A, în vârstă de 36 de ani, din judeţul Hunedoara. Acesta conducea un autoturism marca Mercedes, cu numere de înmatriculare eliberate de autorităţile germane.

„Cu ocazia controlului de frontieră, bărbatului i s-a solicitat să prezinte pe lângă documentele de identitate şi documentele autoturismului. Acesta a prezentat un certificat de înmatriculare şi o carte de identitate eliberate de autorităţile germane. Existând suspiciuni asupra autenticităţii documentelor şi a plăcuţelor de înmatriculare poliţiştii de frontieră au demarat cercetările. În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că autoturismul a fost radiat din circulaţie din Germania în data de 16.12.2014. Faţă de acestea, bărbatul a declarat faptul că a cumpărat autoturismul în luna februarie 2015, din Franţa şi cu această ocazie a primit documentele. Bărbatul susţine că nu avea cunoştinţă de faptul că autoturismul este radiat din circulaţie”, se arată în comunicat.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii de frontieră arădeni s-au sesizat faţă de fapta de conducere pe drumurile publice a unui autoturism radiat din circulaţie, neînmatriculat şi cu numere false, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.
Mihaela PETROŞAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii