Valorificarea patrimoniului cultural Castelul Corvinilor,  pe mâna consultanților de profil

Valorificarea patrimoniului cultural Castelul Corvinilor,  pe mâna consultanților de profil

Timp de citire: un minut

Primăria Hunedoara a câștigat prin Hunedoara Programul Operational Regional – POR o finanțare pentru Restaurarea și valorificarea durabilă a patrimoniului cultural Castelul Corvinilor. Proiectul are ca scop impulsionarea dezvoltării locale prin conservarea, protejarea şi valorificarea patrimoniului cultural şi a identităţii culturale a acestuia.

Primăria Hunedoara a scos la licitație serviciile  de consultanţă în managementul proiectului finanţat la prețul de 514.461 lei,  în vederea realizării activităţilor propuse în proiect, activităţi care contribuie la punerea în valoare a obiectivului de patrimoniu, pentru a se crea premisele creşterii numărului de vizitatori, ca urmare a investiţiei realizate şi de a contribui la creşterea competitivităţii arealului în care sunt localizate.

UIP-ul extern va fi asigurat de un prestator de servicii de consultanță în domeniul managementului proiectului, prin 3 posturi – asistent manager de proiect, responsabil administrativ și logistic și responsabil publicitate și informare.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii