Valea Jiului. În 4 și 11 august, program de evaluări ale persoanelor...

Valea Jiului. În 4 și 11 august, program de evaluări ale persoanelor cu handicap

Timp de citire: un minut

Având în vedere solicitările persoanelor cu handicap care au domiciliul în zona Văii Jiului, specialiştii Serviciilor de Evaluare Complexă din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Hunedoara efectuează deplasări în această zonă în vederea evaluării sau reevaluării persoanelor cu handicap.

Conform datelor oficiale comunicate de DGASPC Hunedoara, pentru luna august 2015, deplasarea va avea loc după cum urmează: în 4 august, de la ora 10, în Petroşani, B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 137 A (Policlinica Petroșani) și la Centrul specializat de zi pentru resocializarea copilului predelincvent și delincvent Petroşani, str. N. Titulescu, F.N., și în 11 august, tot de la ora 10, în aceleași locații.

Specificăm faptul că prima locație este dedicată Serviciului de Evaluare Complexă a Persoanelor Adulte cu Handicap, iar cea de-a doua Serviciului de Evaluare Complexă a Copilului.

Evaluarea şi reevaluarea persoanelor cu handicap, adulţi şi copii, se face, în conformitate cu prevederile legale, de către specialiştii din cadrul Serviciilor de Evaluare Complexă, formate din medici de specialitate, asistent social, psiholog, psihopedagog, instructor de educaţie, inspectori de specialitate.

Mihaela PETROȘAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii