Ursachi a marcat din nou

Ursachi a marcat din nou

Timp de citire: un minut

Darius Ursachi, fotbalistul călit la Jiul Petroşani şi Hercules Lupeni, este pe val la noua sa echipă, FC Hunedoara.

Ex-jiulistul a reuşit să marcheze din nou două goluri în amicalul pe care hunedorenii l-au câştigat cu incredibilul scor de 8-1 în faţa celor de la Şoimul Băiţa.

Chiar dacă Băiţa a reuşit să o scoată pe FC Hunedoara din Cupa României, meciul de la Hunedoara a început cum nu se putea mai bine pentru gazde, care au dat recital.

„Într-adevăr, meciul de astăzi ne-a băgat în mână, am reuşit să înscriem mult, să ne facem jocul, alta e când joci pe un teren mare, aşa cum este cel de pe stadionul nostru.  Mă bucur că am reuşit să ne luăm revanşa pentru eliminarea din cupă, însă cel mai important e faptul că am reuşit să înscriem, atât atacul, cât şi defensiva s-au descurcat de minune. Cred că îmi doresc să promovăm”, a declarat pe site-ul oficial al clubului jucătorul Tecsi.

Cele opt goluri pentru FC Hunedoara au fost reuşite de Tecsi (min. 1), Bozian (min. 18 şi min. 43), Ursachi (min. 71 şi min. 85), Sulea(min. 66, min. 80 şi min. 87).

Antrenorul Victor Roşca a folosit toţi jucătorii pe care i-a avut la dispoziţie. A început cu Ciubotariu – Maghici, Ciumasu, Mardare, Petresc – D.

Creciunesc, Drăgoescu, Bozian, Simionov – Tecsi, Crenganiş, iar în decursul partidei au mai intrat Raţ, Ciucurescu, Văcaru, Ursachi, Sulea, Trascan, Marina, C. Creciunescu şi Opirlescu.

Următorul meci de pregătire pentru FC Hunedoara este în deplasare, la Haţeg, cu Retezatul Haţeg, miercuri, de la ora 17:00.
Loredana JUGLEA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii