Urmează zile de foc pentru județ. Țineți cont de punctele de hidratare...

Urmează zile de foc pentru județ. Țineți cont de punctele de hidratare din localitatea în care locuiți

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

În cursul zilei de luni, 10 august, valul de căldură va persista în vestul şi nord-vestul ţării, dar se va extinde şi în regiunile estice şi, local, în cele sudice. În Banat se vor înregistra frecvent temperaturi maxime de 35-36 de grade şi izolat 37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Marţi şi miercuri, 11 şi 12 august, valul de căldură se va intensifica şi va cuprinde toate regiunile țării. Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35-37 de grade şi izolat 38 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi local pragul critic de 80 de unităţi, în zonele de câmpie şi podiş.

Având în vedere aceste informații orice persoană trebuie să țină cont de protecția solară și de hidratarea intensivă. Toate primăriile din localitățile județului trebuie să aibă puncte de hidratare în sediul primăriei. Localitățile mari au amenajate puncte de hidratare în zonele intens circulate, în plus funcționează peste tot fântânile publice. Țineți cont, toate farmaciile au puncte de hidratare gratuite în sediile lor.

La Deva, punctele de distribuţie a apei vor fi deservite de către angajaţii Biroului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul primăriei şi vor funcţiona în intervalul 12:00-18:00 în următoarele zone: Poşta Veche, Gară – Banca Raiffeisen, Piaţa Agroalimentară, cartier Dacia.

La Petroșani, punctele de distribuție a apei sunt trei la număr, la sediul primăriei, în zona Taxelor și Impozitelor, pe Nicolae Bălcescu, dar și la Biblioteca Municipală din Aeroport.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii