Uricani / Vicele Braia – la fața locului

Uricani / Vicele Braia – la fața locului

Timp de citire: un minut

Parcul din apropierea clădirii în care își au sediul Primăria și Poliția Română din Uricani este deja aproape conturat. În locul viran de odinioară au apărut zone bine delimitate destinate locurilor de joacă pentru copii, spațiilor verzi etc.

 

Parcul este realizat

pe proiectul program POR 2014-2020 în care este vorba de amenajarea unei suprafețe de 2069 mp. Spațiile de joacă cu tartan pentru copii însumează 1090 mp, gazonul verde se va întinde pe 260 mp, iar aleile pietonale și spațiile plantate se vor întinde pe 168 și, respectiv, 153 mp. Aleile pietonale vor avea o întindere de 340 mp.

 

În plus,

se vor construi un foișor și pergole din lemn, iar zonele verzi vor fi dotate cu instalații automate de udare.  Iluminatul de noapte va fi asigurat de stâlpi pe care vor montate becuri economicoase, dar de randament mare. Valoarea totală a acestui proiect îndrăzneț care se va finaliza în 2023 se ridică la 3.316.533,23 lei. Miercuri, când muncitorii se apucaseră să monteze o parte dintre instalațiile de joacă pentru copii, viceprimarul Corneliu Braia a discutat cu șeful de șantier care venise să vadă cum merg lucrările.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii