Uricani. Sfatul lui Buhăescu

Uricani. Sfatul lui Buhăescu

Timp de citire: un minut

Unul dintre punctele forte din actualul mandat al lui Dănuț Buhăescu constă în elaborarea a zeci și zeci de proiecte vizând reabilitarea termică a blocurilor de locuințe din Uricani.

Ca unul

care a fost prezent pe parcursul întregii perioade de derulare a acestui demers, îmi amintesc foarte bine că a fost mai greu la început. Oamenii erau neîncrezători, rezervați, pentru că pasul întâi consta în constituirea asociațiilor de proprietari. Pentru ei așa ceva era ceva foarte  greu, dar, cu mult tact, primarul le-a explicat cum și ce trebuie să facă și unde să găsească un avocat specializat în astfel de probleme. După ce au văzut că unii s-au descurcat și au reușit să întocmească documentele necesare, pe care, mai apoi, le-au depus la primărie, alți și alți locatari au început să facă același lucru. Astfel s-a ajuns ca, pe parcurs, numărul doritorilor care-și voiau blocurile modernizate să crească de la un an la altul și, fără exagerare, numai că nu i-au rupt ușa biroului, atât de mulți au ajuns să fie cei care veneau la Dănuț Buhăescu.

În mandatul

următor primarul din Uricani și-a propus să continue reabilitarea termică a blocurilor de locuințe atât în orașul nou, cât și în cel vechi. Ambiția lui Dănuț Buhăescu este ca toate blocurile din orașul vechi să capete o față nouă. Pentru aceasta, el și echipa sa de colaboratori apropiați se va concentra pe realizarea de noi studii de fezabilitate și proiecte tehnice, în vederea obținerii de finanțări europene destinate modernizării blocurilor de locuințe. Prima condiție, le reamintește Dănuț Buhăescu tuturor celor care vor să-și vadă boboc blocul în care locuiesc este acela de a-și constitui asociații de proprietari.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii