Uricani. Rectificare de titluri de proprietate

Uricani. Rectificare de titluri de proprietate

Timp de citire: un minut

Cu puțin timp în urmă, la Primăria orașului Uricani au fost depuse două cereri de rectificare a unor titluri de proprietate. Prin dispoziția lui Dănuț Buhăescu, sarcina rezolvării problemei i-a revenit secretarul general al instituției.

Titlurile de

proprietate fuseseră emise în anul 1988, iar rectificarea lor era necesară pentru stabilirea întru totul a dreptului de proprietate privată al celor care dețin terenurile. Demersul trebuia dus la capăt, așa cum am aflat de la viceprimarul Corneliu Braia, fiindcă parcelele respective se regăseau în teren în cu totul în altă parte și doar prin rectificarea titlurilor, odată cadastrate, ele puteau să fie înscrise în cartea funciară.

Pentru soluționarea

problemei, Primăria Uricani a trimis adrese Direcției Silvice Hunedoara, terenurile aflându-se în aria de competență a acesteia. După efectuarea rectificării, proprietarii celor două terenuri pot să purceadă la executarea de lucrări topografice. Până în prezent administrația publică locală uricăneană a avut de soluționat doar două cazuri de acest gen.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii