Uricani. Reabilitarea termică merge mai departe și în 2024

Uricani. Reabilitarea termică merge mai departe și în 2024

Timp de citire: un minut

O veste bună pentru mulți dintre locatarii blocurilor de locuințe din Uricani. În primăvara acestui an, constructorii vor ajunge la mai multe loturi de blocuri prinse în programul de modernizare și reabilitare termică din oraș.

Este foarte probabil,

am aflat de la Dănuț Buhăescu, ca, în februarie, să se semneze contractul cu societățile de construcții care vor lucra la primele două loturi de blocuri. Este vorba despre opt blocuri de pe strada Jiului și din cartierul Sterminos. Licitația a fost câștigată de către două firme din București, iar odată cu eliberarea autorizațiilor de construire ele vor putea să se apuce de treabă.

Noutatea este

că sunt în procedură de licitație alte patru loturi cuprinzând douăsprezece blocuri. Au fost scoase din nou la licitație trei loturi de blocuri de pe străzile Revoluției și Republicii, la care, anul trecut, ofertele depuse de societățile înscrise la licitație nu au întrunit condițiile tehnico-economice necesare. Ca atare, ele au fost descalificate în momentul acela, iar licitația a trebuit să fie reluată în acest an. Lotul de blocuri de pe strada 1 Mai e scos la licitație pentru prima dată, iar primarul speră că societățile de specialitate care vor concura nu vor întâmpina probleme în ceea ce privește îndeplinirea condițiilor și nici că, apoi, vor exista eventuale contestații.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii