Uricani. Problemă rezolvată

Uricani. Problemă rezolvată

Timp de citire: un minut

Miercuri dimineață, când am intrat în biroul primarului Dănuț Buhăescu, l-am găsit prins într-o discuție cu domnul Claudiu Frumoca, administratorul societății de construcții care, la ora actuală,  realizează, în Uricani, două parcuri de joacă pentru copii, dar și de recreere pentru cei care-i însoțesc pe cei mici.

Subiectul discuției

dintre cei doi era cel legat de pietrișul așternut pe unele porțiuni ale aleilor din parcuri. În vizitele sale dese la aceste investiții, Dănuț Buhăescu și-a dat seama că ceva nu e în ordine cu acesta. În sensul că puștimea ar putea fi tentată să se joace cu pietricele, să arunce cu ele pe tartanul de protecție sau chiar pe aparatele de joacă. Și, mai ales, în caz că ei aleargă, să se împiedice și să se rănească.

„De aceea am vrut

să discut cu domnul Frumoca, am aflat de la primar, ca să văd dacă dumnealui este de acord ca, în loc de pietriș, să punem gazon, pentru a evita orice pericol pentru copii”.

Dănuț Buhăescu a făcut acest demers după ce, în prealabil, a obținut acceptul celor de la ADR  Vest de la care vine finanțarea investiției. De la Timișoara i s-a răspuns că nu e nicio problemă în această privință, numai că operațiunea trebuie făcută de constructor pe propria-i cheltuială.

Domnul Claudiu Frumoca a fost de acord, așa că primarul a răsuflat ușurat.

„Proiectul a fost unul bun, dar, la început, nu ne-am gândit la aspectul acesta. E bine, totuși, că l-am rezolvat acum”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii