Uricani. Primarul și „Săptămâna verde”

Uricani. Primarul și „Săptămâna verde”

Timp de citire: un minut

Dănuț Buhăescu a fost informat din timp, chiar de directoarea Liceului Tehnologic „Retezat”, despre ceea ce se intenționează să se desfășoare în „Săptămâna verde” la Grădinița nr.2 din Uricani. Grădinița nouă, cum i se mai spune, din spatele blocului ANL13.

Primarul a

aflat, astfel, despre ce au de gând să facă doamnele educatoare în intervalul 8-12 mai. Grădinița este una modernă și dispune de tot ce este necesar desfășurării procesului de învățământ specific preșcolarilor. Nu este un secret că finalizarea la timp a clădirii, racordarea la utilități și dotarea ei cu mobilier și cu tot ce au nevoie copiii i se datorează lui Dănuț Buhăescu. Primarul a fost acela care a făcut totul, pentru ca această unitate de învățământ să fie deschisă la începutul anului școlar 2022-2023.

A mai rămas, însă,

de rezolvat chestiunea care privește spațiul din jurul clădirii. La asta s-au gândit și educatoarele când au solicitat sprijinul primarului. Doamnele s-au gândit că, în „Săptămâna verde”, i-ar putea angrena pe copii la o activitate benefică. Aceea de a amenaja o zonă verde și de a planta flori și arbuști lângă grădiniță. Primarului Dănuț Buhăescu i-a plăcut ideea și i-a dat dispoziție vicelui Corneliu Braia să ia problema în mână.

Ca atare,

acesta din urmă i-a chemat la el pe Alin Horvath și Daniel Băescu de la Serviciul de Salubrizare și le-a spus ce și cum să procedeze. În primele zile ale lunii mai, muncitorii din subordinea acestora urmează să aducă în curtea grădiniței pământ vegetal pe care îl vor așterne pe locurile indicate. Tot primăria le va pune la dispoziție copiilor răsadurile de flori și pomișorii pe care să-i planteze. Așadar, „Săptămâna verde” poate să vină.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii