Uricani. Primarul e mulțumit de cum s-a început

Uricani. Primarul e mulțumit de cum s-a început

Timp de citire: un minut

Dănuț Buhăescu este convins că lucrările începute pe sectorul din Uricani al DN66A vor fi terminate la timp. Mai mult, primarul are certitudinea că tot ce se efectuează la drumul național este de calitate.

Edilul șef

și-a format această părere după cele câteva vizite făcute pe șantier. În momentul de față, am aflat de la Dănuț Buhăescu, se lucrează la podețe și la rigolele betonate care vor fi acoperite cu un sistem numit „os de câine”, plăci care permit scurgerea apelor pluviale. „Constructorii sunt doar la început, mi-a precizat primarul, fiindcă, cam peste o lună, își vor dubla efectivele și capacitățile de lucru, iar ritmul se va mări considerabil”.

Compania de construcții

care a câștigat licitația pentru lucrările pe o lungime de aproximativ 7,5 kilometri, de la intrarea în Uricani și până la Valea de Brazi, e una italiană, iar șeful ei este domnul Marco. Coordonatoarea directă a lucrărilor o face doamna Caragea din Tg. Jiu, „cu care avem deja o colaborare de care sunt mulțumit și care, sper, va fi bună și pe mai departe”, mi-a menționat primarul.

Dănuț Buhăescu își cere scuze participanților la traficul rutier pentru disconfortul apărut în perioada lucrărilor și este convins că lumea a înțeles că acestea sunt absolut necesare, în vederea creării unor condiții superioare de deplasare auto.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii