Uricani. Posibil să se realizeze cu sprijinul primarului

Uricani. Posibil să se realizeze cu sprijinul primarului

Timp de citire: un minut

Dănuț Buhăescu nu a fost, miercuri, în biroul lui de la Primăria orașului Uricani, fiindcă era plecat la Timișoara, la o ședință a ADR Vest, din comitetul director al căreia face parte. Ca atare, am intrat la vicele Corneliu Braia.

Viceprimarul

nu era singur. Era prins în discuții cu un domn tânăr pe nume Blaga Radu Eugen. Pe cartea de vizită a acestuia scrie că e  manager de proiect expansiune la REWE (România), aceasta fiind multinaționala care deține lanțul de magazine „Penny”. Munca sa este aceea de a se deplasa în țară, pentru a găsi terenuri propice deschiderii unor noi astfel de spații comerciale. Pentru asta a ajuns și la Uricani.

Fiind expert

în profesia sa, mai înainte de a ajunge la primărie tânărul a făcut un tur al localității în căutarea unui teren de circa o jumătate de hectar necesar construcției. A ochit câteva locuri, dar, neștiindu-le situația juridică, a ajuns la primărie, ca să vadă ce și cum e cu ele. Vicele Corneliu Braia l-a ascultat cu atenție, a venit și el cu idei, dar l-a rugat să revină cu un telefon. Îl va înștiința de vizita lui pe primarul Dănuț Buhăescu și, în mod sigur, dumnealui va găsi o soluție care să se preteze demersului pe care vrea să-l întreprindă concernul german REWE Group. Mai ales că deschiderea unui magazin „Penny” în Uricani înseamnă nu numai produse mai ieftine, ci și noi locuri de muncă pentru localnici. Un obiectiv aflat constant în atenția primarului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii