Uricani. Ordin după ordin

Uricani. Ordin după ordin

Timp de citire: un minut

Săptămâna trecut, la Primăria Uricani s-a semnat contractul pentru începerea lucrărilor de modernizare a unui nou lot de blocuri de locuințe. Lucru posibil după ce, prin implicarea directă a lui Dănuț Buhăescu și a echipei sale de colaboratori, s-au finalizat cu bine toate fazele necesare avizării și finanțării proiectului.

Ordinul recent

semnat le permite constructorilor să se apuce de reabilitarea termică a blocurilor 59, 61, 62 și 64 de pe strada Unirii și la 82 și 87 de pe Aleea Brazilor. Zilele acestea va fi semnat un alt ordin de începere a lucrărilor din lotul care cuprinde blocurile 3-3A de pe Aleea Brazilor și 6 din Sterminos, cartier în care există deja blocuri vechi care au fost modernizate în întregime.

De precizat

că lucrările de modernizare și reabilitare termică ale acestor blocuri sunt consecința solicitărilor cetățenilor adresate către primărie și a discuțiilor directe avute pe teren de Dănuț Buhăescu. La fiecare dintre aceste întâlniri, primarul le atrage atenția cetățenilor că ei sunt aceia care trebuie să facă primul pas dacă vor ca blocurile lor să fie cuprinse în proiecte, iar acesta este constituirea de asociații de proprietari. După aceea, odată documentele depuse la primărie, demersurile următoare sunt făcute de administrația publică locală.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii