Uricani / Minerul are intenții de modernizare

Uricani / Minerul are intenții de modernizare

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

După ce a scăpat ca prin urechile acului de demolare, clădirea de la baza din Uricani va fi modernizată, așa cum va fi modernizată întreaga bază sportivă.

Dănuț Buhăescu,

primarul Uricaniului, a declarat pentru Ziarul Văii Jiului că are câteva proiecte în acest sens. Mai mult, edilul spune că visul său este de a face și un teren sintetic la fel ca acela care se construiește în incinta bazei sportive Jiul, dar la dimensiuni mai mici.

„Am făcut demersurile pentru o astfel de bază la AJF Hunedoara, dar deocamdată rămâne la stadiu de dorință. Visez la asta și fac tot ceea ce se poate pentru a deveni realitate. De asemenea, urmăresc tot felul de programe europene care să ne ajute să modernizăm baza”, a spus edilul.

Minerul Uricani este una dintre echipele cu tradiție din Valea Jiului. Chiar dacă în momentul de față, gruparea se află în Liga a patra, președintele ei, Vasile Scurtu, a declarat că în următorii patru ani vrea să ducă echipa în liga a treia.

Fără transferuri

Vasile Scurtu, președintele echipei Mineri Uricani, a declarat pentru „Ziarul Văii Jiului” că doi jucători veniți de la Dacia Orăștie au decis să plece de la echipă. Este vorba despre jucătorii Sav și Bardahelan.

„Deocamdată nu am făcut niciun transfer. Ne-au plecat doi jucători. Nu este nici problemă, pentru că ne vom ține de cuvânt și vom merge pe mâna tinerilor din Uricani. Avem mulți jucători talentați”, a spus oficialul din Uricani. Afirmația sa este întărită de faptul că mai mulți tineri de aici au luat drumul ligilor superioare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii