Uricani. Mândrie de primar

Uricani. Mândrie de primar

Timp de citire: un minut

Dănuț Buhăescu este mulțumit că  a reușit să ducă la îndeplinire una dintre promisiunile care, în campania electorală din 2020, li se părea unora că este o utopie. Dacă nu chiar o nerozie, cum o interpretau tendențios adversarii lui electorali.

La vremea aceea,

candidatul de atunci și  actual primar îi asigura pe oameni că, în mandatul care urma să fie început după alegerile de acum patru ani, el va construi, în Uricani, cinci poduri și punți. În Valea de Brazi și Câmpu lui Neag, locuri în care existau două punți peste Jiul de Vest pe care trecerea de pe un mai pe altul era destul de anevoioasă, vorbele sale au fost primite, mai întâi, cu neîncredere. Mirarea a dispărut după ce locuitorii care se foloseau de punțile acestea au văzut că se face treabă la ele.

Nici locutorii

de pe malul opus străzii 1 Mai nu erau prea încrezători. S-au „vindecat” cu totul după ce au putut să circule pe cel nou. Celor trei punți – cea de la biserica de la Câmpu lui Neag, cea de la Valea de Brazi și aceea din oraș – li se adaugă cele două poduri. Acela de la Câmpu lui Neag de pe drumul care duce la fosta cabană și alte două drumuri vicinale din zonă, complet asfaltate, și podul de lângă fosta casă de copii.

„Sunt adevărate lucrări de artă, se mândrește Dănuț Buhăescu, pe care nu le poți găsi nicăieri în Valea Jiului. La construcția lor a fost aplicată o tehnologie nou, punțile au o structură metalică, iar podurile fără pilă sunt o noutate. Această modalitate de construcție asigură o trecere corespunzătoare a apei și împiedică acumularea de gunoaie la baza podului”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii