Uricani. Lucrări la interiorul și exteriorul liceului

Uricani. Lucrări la interiorul și exteriorul liceului

Timp de citire: un minut

Miercurea trecută, domnul Marian Popescu, administratorul societății de construcții Petra Pam din Uricanii, a ajuns la Dănuț Buhăescu, pentru a-i face cunoscut stadiul lucrărilor pe care oamenii lui le execută la Liceul Tehnologic „Retezat” din localitate.

Societatea

domnului Marian Popescu este cea care a efectuat modernizarea sălilor de clasă ale liceului, a montat panourile fotovoltaice și pompele de căldură aferente. Tot specialiștii firmei au montat și centrala termică pe gaz care, după cum a constatat însuși Dănuț Buhăescu, funcționează ireproșabil. După ce au făcut treabă la interior, constructorii s-au apucat de exteriorul clădirii.

Domnul Marian Popescu

i-a făcut cunoscut lui primarului că s-a încheiat și tencuirea pereților exteriori și că mai rămâne, după ce se mai încălzește, ca aceștia să primească o culoare adecvată, aleasă după ce primăria se va consulta, în această privință, și cu conducerea școlii. Între timp, a fost turnată fundația tribunei și, în funcție de vreme, se va amenaja și suprafața de joc, operațiune pe care, apreciază Dănuț Buhăescu, le va lua mai mult timp constructorilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii