Uricani. La propunerea primarului Buhăescu, / Se înlocuiesc ferestrele şi uşile apartamentelor...

Uricani. La propunerea primarului Buhăescu, / Se înlocuiesc ferestrele şi uşile apartamentelor din fondul locativ de stat

Timp de citire: un minut

Administraţia publică locală uricăneană desfăşoară o operaţiune care nu face decât să-i mulţumească pe chiriaşii locuinţelor aflate în patrimoniul primăriei.

bloc vechi uricani1Este vorba despre apartamentele
pe care Primăria Uricani le-a preluat de la SC Goscomloc pe motiv că societatea, în calitate de proprietar, se arătase total dezinteresată de întreţinerea lor. Pe lângă lemnăria veche a ferestrelor şi a uşilor frigul intra, iarna, nestingherit şi se simţea ca acasă. Ca afară, adică. Medicii de familie au sesizat numărul mare al copiilor şi al adulţilor cu probleme de sănătate cauzate de asta, iar odată ajunse la cunoştinţa administraţiei publică locale, sesizările medicilor nu  au fost nicidecum trecute cu vederea.

bloc uricaniÎn şedinţa de consiliu
local din iunie, am aflat de la primarul Dănuţ Buhăescu,  s-a discutat documentaţia şi s-au alocat resursele financiare necesare lucrărilor de înlocuire a ferestrelor şi uşilor de la aceste apartamente. Aproape un miliard şi jumătate de lei vechi. O comisie tehnică a început deja studierea cererilor şi face, pe teren, primele evaluări. Ca să beneficieze de aceste îmbunătăţiri executate pe banii primăriei, chiriaşii apartamentelor luate în calcul trebuie să fie cu chiria achitată la zi şi să aibă plătite taxele şi impozitele locale.
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii