Uricani. Interes pentru proiectele de hotărâre

Uricani. Interes pentru proiectele de hotărâre

Timp de citire: un minut

La ședința ordinară de joi, 26 octombrie, a Consiliului Local Uricani au fost dezbătute și aprobate nouă proiecte de hotărâre plus unul suplimentar. Și, cum se întâmplă întotdeauna, sunt consilieri care vin înainte cu o zi la primărie, ca să se intereseze despre cele ce urmează să fie discutate la adunare.

În dimineața

de miercuri, atât înainte să ajung eu, dar și cât eram acolo, prin biroul viceprimarului Corneliu Braia au trecut consilierii locali Gheorghe Clipici, Vasile Pătrășcoiu, Nicolae Sanda și Jenica Stanci.

„O să mai apară și alții”, mi-a zis vicele când eram pe picior de plecare. Dar nu numai consilierii locali au fost cei interesați de proiectele aflate la ordinea de zi a ședinței.

Domnul Cristian Ciurea

este șeful biroului CNIPT-Casa de Cultură. În această calitate a venit la viceprimar, fiindcă proiectul de hotărâre nr.5 se referea la organizarea Balului bobocilor de la Liceul Tehnologic „Retezat”. Acesta se va desfășura la casa de cultură, în luna noiembrie, posibil în data de 17, evenimentul urmând să fie finanțat de la bugetul local. Tot Cristian Ciurea este implicat în acțiunile în care familiilor, soț-soție, care, în 2023, au împlinit cincizeci de ani de conviețuire împreună. „Avem patru astfel de familii, mi-a detaiat el. Două de la începutul anului și alte două din lunile octombrie și noiembrie”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii