Uricani. În funcție de banii disponibili

Uricani. În funcție de banii disponibili

Timp de citire: un minut

Ceva frumos și încântător ochilor îți este dat să vezi după ce, de pe DN 66A, intri pe strada Revoluției din Uricani, imediat după blocul social. Deocamdată, aranjamentul este numai pe partea stângă, dar, peste câteva luni, el va fi instalat și pe latura vestică a străzii.

Este vorba de

gărdulețe ornamentale și de protecție de genul cărora primăria le-a montat, deja, pe câteva artere centrale ale orașului. Pe Revoluției gărdulețele au fost amplasate, deocamdată, numai pe partea estică a străzii, latură pe care blocurile de locuințe au fost renovate. După ce vor fi terminate de reabilitat și cele de pe partea dreaptă cum intri pe stradă dinspre DN66A, m-a asigurat Dănuț Buhăescu, astfel de gărdulețe ornamentale și de protecție vor apărea peste drum de cele recent puse.

„Asemenea gărdulețe

care-i împiedică pe copii să iasă în stradă, aflu de la primar, sunt prevăzute între strada Republicii și parc și pe ambele părți ale aleii de legătură dintre bulevardul Muncii  și  strada Progresului, zona de la aprozarul lui Dan”. De fapt, Dănuț Buhăescu dorește ca gărdulețe ornamentale și de protecție să fie amplasate pe mai toate străzile din Uricani, numai că asta, a precizat el, ține de banii disponibili.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii