Uricani. Fapta bună a pesediştilor din Miercurea Mare

Uricani. Fapta bună a pesediştilor din Miercurea Mare

Timp de citire: un minut

Ieri, în jurul amiezii, Dănuț Buhăescu era așteptat, în biroul său, de câțiva consilieri locali PSD, Vasile Pătrășcoiu, Jenica Stanci, Andrei Calotă, Liliana Cureș, Gheorghe Clipici, Dănuț Mocanu și vicele Corneliu Braia, care e și președintele organizației, pentru a duce la îndeplinire ceea ce plănuiseră să întreprindă în ziua de miercuri, premergătoare marii sărbători a Învierii Domnului.

Primul popas
făcut de domniile lor a fost la Asociația Ost Europa Hilfe Haus Bretania aflată pe drumul care trece pe lângă catedrală. Centrul de aici găzduiește, în prezent, 12 copii orfani sau cu probleme sociale. Cel care gospodărește centrul din 1996, an în care el a fost înființat, este domnul Ion Crișan, și dumnealui este consilier PSD. De sărbători, îndeosebi la Crăciun, copiii de aici primesc cadouri și de la o asociație similară, „Petrila faptelor bune”, de care Ost Europa Hilfe Hais Bretania ține aproape de mai multă vreme.

Consilierii locali PSD
din Uricani le-au adus copiilor tot ceea ce trebuie de Paște: ouă roșii, cozonaci, dulciuri, fructe, toate cumpărate din contribuția lor bănească. Primarul Dănuț Buhăescu s-a întreținut cu copiii și cu personalul asociației, le-a povestit una-alta și, fiindcă și el a fost crescut la casa de copii, i-a îndemnat să învețe și să profite de condițiile de viață care le sunt oferite, pentru a-și face un viitor de care ei să fie mândri.

De aici,
primarul, viceprimarul, doamna manager public Florena Markuș și grupul de consilieri locali au ajuns la Centrul de Îngrijire și Asistență Sociala pentru Persoane Adulte cu Dizabilități – Uricani. Nu s-a intrat în saloane din motive lesne de înțeles. Cutiile cu hainele nou-nouțe procurate din străinătate i-au fost predate domnului ec. Emanuel Ghitea, directorul centrului, care le-a mulțumit pentru acest gest umanitar făcut în Săptămâna Mare dinaintea Paștelui.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii