Uricani. Evaluare realizată de primărie

Uricani. Evaluare realizată de primărie

Timp de citire: un minut

Operațiunea de inventariere a domeniului public și privat din Uricani a intrat într-o etapă nouă. Acest proces se realizează conform noilor cerințe cuprinse în Codul Administrativ, fapt pentru care primăria a apelat la serviciile unei firme de specialitate.

Experții acesteia

introduc și prelucrează în sistemele lor datele furnizate de serviciile de specialitate din primărie. Comisia este coordonată de viceprimar, managerul public și secretarul general al Primăriei Uricani. Dănuț Buhăescu apreciază că “va fi un proces meticulos și îndelungat, dar ale cărui rezultate vor fi folositoare după ce se va evalua întregul domeniu public și privat”. El este absolut necesar, pentru că el vizează posibilitățile de dezvoltare a mediului privat.

“De multe ori,

este nevoie de hotărâri ale consiliului local de trecere din domeniul public în domeniul privat a unor imobile, terenuri, pentru dezvoltarea unor activități economice, iar asta înseamnă, evident, sprijinirea mediului privat ca generator de dezvoltare economică  a comunității noastre”, a continuat primarul. În consecință, după ce comisia își va termina munca va exista o imagine completă a ceea ce înseamnă infrastructura de drumuri, iluminatul public, școli, grădinițe, parcuri, zone verzi etc. “Toate acestea se fac, a încheiat Dănuț Buhăescu, pentru ridicarea nivelului de confort al serviciilor publice oferite populației”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii