Uricani / „Eu nu am uitat de unde am plecat!”

Uricani / „Eu nu am uitat de unde am plecat!”

Timp de citire: un minut

Miercuri, aproape de ora 11.00, când am intrat în biroul primarului, l-am găsit pe Dănuț Buhăescu dându-i unui bărbat o cutie de carton plină cu ghivece de flori. Gestul a fost însoțit de câteva dispoziții verbale precise.

Bărbatul respectiv

este ing. Alin Horvath, directorului Serviciului de Gospodărie din cadrul Primăriei orașului Uricani, iar prezența sa, în dimineața zilei de 8 martie, în biroul lui Dănuț Buhăescu nu a fost una întâmplătoare. Mare parte din personalul angajat al acestui serviciu îl constituie femeile, simple muncitoare, care efectuează salubrizarea stradală și întrețin zonele verzi ale localității.

„Eu nu am uitat de unde am plecat – a zis Dănuț Buhăescu, aluzie la statutul de la care a început să-și câștige pâinea cea de toate zilele -, așa că e firesc să mă gândesc la ele!”.

Cu vreo două ore

înainte, Dănuț Buhăescu, însoțit de viceprimarul Corneliu Braia, a intrat în fiecare birou al instituției administrației publice locale. Le-a felicitat pe doamnele și domnișoarele din diferitele compartimente și le-a înmânat câte un ghiveci cu flori.

„Am preferat să alegem asemenea flori, mi-a spus el, fiindcă cele cărora le-au fost dăruite se pot bucura mai mult timp de prezența și mirosul lor”.

După orele de program, femeile din Primăria Uricani au petrecut de ziua lor fiecare pe unde plănuise de dinainte sau în grup la vreun local din oraș.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii