Uricani. Edili și cetățeni, față-n față

Uricani. Edili și cetățeni, față-n față

Timp de citire: un minut

Dănuț Buhăescu este într-un dialog continuu cu locuitorii din Uricani. În fiecare dimineață, în drum spre primărie, se oprește ca să stea de vorbă cu cei pe care-i reprezintă. Ba i se face o sugestie, ba i se cere să rezolve ceva, dar, de cele mai multe ori, oamenii îl opresc doar din plăcerea de a discuta cu primarul.

Sunt zile

de teren în care Dănuț Buhăescu îl ia și pe viceprimarul Corneliu Braia. La una dintre aceste incursiuni mi-a fost dat să fiu și eu da față. Cei doi edili au poposit, mai întâi, la Școala Gimnazială nr. 2, apoi la Liceul Tehnologic Retezat, instituții de învățământ în care se desfășoară ample lucrări de modernizare. De reținut, așa cum, de fapt, am mai amintit, lucrările din interiorul acestor unități școlare a fost în foarte mare parte încheiate, astfel încât procesul de învățământ nu are de suferit. Lucrările pe care se bate monedă acum sunt cele legate de montare a instalațiilor care să stocheze și să asigure energia electrică furnizată de panourile solare.

Lângă blocul 7

de pe strada 1 Decembrie, imobil la care lucrările de reabilitare termică au fost preluate, spre a fi terminate, de firma de construcții uricăneană Petra Pam, primarul Dănuț Buhăescu și vicele Corneliu Braia au fost opriți de câțiva bărbați. Oamenii au vrut să afle, de la cea mai autorizată sursă, informații legate de acest bloc, dar și de celelalte de pe 1 Decembrie care, de la anul, vor intra în programul de reabilitare termică. Fiind peste drum de fostul Puț 5, Dănuț Buhăescu le-a vorbit și despre cele două blocuri ANL preconizate a se construi în această zonă. Sunt imobile care vor beneficia de o tehnologie avansată și care, odată predate administrației publice locale de către Compania Națională de Investiții, vor rezolva în parte cererea mare de spații de locuit existentă la Uricani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii