Uricani. Despre scaune

Uricani. Despre scaune

Timp de citire: un minut

Săptămâna trecută, Dănuț Buhăescu a avut o discuție cu domnii Marian Popescu și Livian Burlec. Primul este administratorul societății de construcții care realizează lucrările de la Liceul Tehnologic Retezat din Uricani, iar al doilea este de la societatea comercială petroșeneană Blitz Trust.

Discuția

s-a axat pe ceea ce mai trebuie făcut la terenul de sport din curtea liceului. Asfaltul a fost deja turnat, iar acum se lucrează la gazon. Mai e puțin și va fi gata și tribuna, după care se va trece la împrejmuirea terenului. Primarul este mulțumit de modul în care s-a lucrat la interiorul și exteriorul liceului, iar acum la terenul de sport din spatele clădirii. Chestiunea pe care Dănuț Buhăescu a vrut s-o lămurească a fost cea a culorii pe care o vor avea scaunele din tribună.

Tocmai de aceea

l-a chemat la el în birou și pe reprezentantul firmei din Petroșani, de la care vor fi achiziționate scaunele. Primarul le-a mărturisit celor doi că ar vrea ca scaunele să aibă culori care să se asorteze cu cele de pe pereții exteriori ai liceului. Nu este prima dată când Dănuț Buhăescu sugerează în ce culori să fie zugrăvite clădirile de interes public. Așa a fost cazul când s-a discutat despre culoarea care-i va fi dată clădirii primăriei sau celei noi a pieței agroalimentare, iar ceea ce a ieșit a dovedit că omul se cunoaște la treburi de acest fel.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii