Uricani. Despre lucrările de la școli

Uricani. Despre lucrările de la școli

Timp de citire: un minut

Deși anul școlar 2023-2024 a început de mai bine de o lună, lucrările de modernizare desfășurate la două unități de învățământ din Uricani nu afectează deloc orele de curs ale elevilor.

Asta, pentru

că, la Liceul Tehnologic Retezat, SC Petra Pam srl cu sediul în Uricani a încheiat ceea ce era de făcut în sălile de clasă și pe holuri, iar acum muncitorii acționează la terenul de sport și la tribuna din curtea liceului. Ing. Marian Popescu, administratorul societății, îl informează în mod constant pe primarul Dănuț Buhăescu despre stadiul lucrărilor și-l asigură că acestea vor fi terminate la termenul programat. La liceu mai trebuie să vină panourile fotovoltaice, sistemul de pompe fiind deja adus.

Panourile fotovoltaice

de la Școala Gimnazială nr.2 sunt montate și este în curs de amenajare sistemul de alimentare cu cabluri de la punctul de transformare. Și la această școală orele de clasă se desfășoară corespunzător, fiindcă lucrările din interior sunt în mare parte încheiate, iar acum accentul este pus pe cele din sala de sport.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii