Uricani. Dănuț Buhăescu încearcă să se descurce cu ce are

Uricani. Dănuț Buhăescu încearcă să se descurce cu ce are

Timp de citire: un minut

În 26 octombrie a fost publicată în Monitorul Oficial Legea nr.296/ 2023 care obligă primăriile să reducă cu zece la sută numărul de angajați din organigramele proprii. La rugămintea mea, Dănuț Buhăescu a detaliat chestiunea, cu referiri, desigu, la Primăria orașului Uricani.

„Avem două

situații, mi-a explicat primarul. Cea dintâi e cea în care primăriile au ocupate toate posturile, caz în care trebuie neapărat dați afară oameni. Cea de-a doua situație e aceea în care există posturi vacante, iar primarii vor disponibiliza personalul care este în plus peste aceste posturi vacante”. „Ceva din ultima situație, una sau două persoane, s-ar putea să avem la Primăria Uricani, a continuat Dănuț Buhăescu, dar nici asta nu e sigur”. Foarte important, am aflat de la primar, este că dispare postul de șef de birou, dar acestor oameni, conform legii, li se oferă un alt loc de muncă.

Interesant este,

după cum a spus însuși primarul, „că avem voie ca, pe perioada implementării proiectelor europene, să mai angajăm persoane care lucrează la acest fel de proiecte. În cazul orașului Uricani ar fi cam zece”. Numai că Dănuț Buhăescu nu va face asta. Motivul mi l-a spus chiar el: „Având în vedere că nu avem un buget strălucit, mă voi descurca cu personalul existent!”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii