Uricani. Dănuț Buhăescu are cunoștință despre orice progres făcut

Uricani. Dănuț Buhăescu are cunoștință despre orice progres făcut

Timp de citire: un minut

La interior, constructorii de la Petra Pam, o societate din localitate, au terminat ceea ce aveau de făcut la Liceul Tehnologic „Retezat” din Uricani. Ei au continuat, apoi, cu ce au de făcut în curtea așezământului de învățământ.

Dănuț Buhăescu urmărește

constant ceea ce se realizează la liceu și la Școala Gimnazială nr.2. Despre amenajările exterioare de la liceu, bunăoară, la care terenului de sport i se vor aduce îmbunătățiri substanțiale, primarul spunea, zilele trecute,  că „ele continuă dacă va ține vremea frumoasă, dar, dacă sezonul rece va veni mai repede, lucrările vor fi amânate, pentru a fi continuate anul viitor”.

Lucrările de modernizare

interioară au fost terminate și la Școala Gimnazială nr.2. Ceea ce le-a permis constructorilor să se concentreze pe ceea ce au de lucru la sala de sport.

Dănuț Buhăescu este informat aproape zilnic de ing. Marian Popescu, administratorul firmei de construcții, despre ce și cum se face, așa că e  permanent la curent cu stadiul lucrărilor de la sala de sport. Spre deosebire de liceu, la care nu se poate lucra mai nimic în caz de vreme rea, în sala de sport de la școala 2 se poate acționa și dacă plouă, și dacă ninge.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii