Uricani / Calmul de care a dat dovadă Dănuţ Buhăescu

Uricani / Calmul de care a dat dovadă Dănuţ Buhăescu

Timp de citire: un minut

Săptămâna trecută, Dănuț Buhăescu a fost pur și simplu asaltat cu telefoane de către o doamnă care îl acuza că nu a putut intra în posesia pachetului cu alimente de la UE pentru cineva cu dizabilități.

Am fost de față

la discuția telefonică și chiar m-am mirat de calmul de care a dat dovadă primarul, deși interlocutoarea lui a folosit cuvinte deloc plăcute, dintre care unele cu iz clar de amenințare. Degeaba i-a explicat că “nu noi decidem (cine primește pachet –n.a.), Primăria Uricani doar le distribuie”. Pachete cu alimente de la UE primesc doar persoanele al căror venit este sub 570 de lei/membru de familie, listele cu aceste persoane defavorizate se întocmesc la primării, iar prefectura județului este cea care, în funcție de numărul de persoane beneficiare, le expediază fiecărei administrații publice locale.

Mai mult ca sigur

că femeia care i-a făcut capul mare lui Dănuț Buhăescu rămăsese cu mintea pe stilul vechi când, am aflat de la primar, primăria le împărțea pachete cu alimente pensionarilor cu pensii mici, persoanelor cu dizabilități și celor al căror venit se situează la sub 570 de lei/membru de familie. “Din ce rămânea le dădeam și celor cu dizabilități”, a menționat el. Miercurea trecută, înainte ca primarul să apară, doamna respectivă o tocase la cap pe secretarea Oana. Mersese până acolo, încât chiar că-i dăduse ordin să nu uite și să-i zică lui Dănuț Buhăescu de cererea ei.
Gheorghe OLTEANU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii