Uricani. Buhăescu şi culorile

Uricani. Buhăescu şi culorile

Timp de citire: un minut

Peste puțin timp, în Uricani urmează să fie terminate două parcuri despre care se poate spune, așa cum am auzit de la Dănuț Buhăescu, că „sunt cele mai moderne din județul Hunedoara”. Ambele proiecte fac parte din strategia „Condiții de confort ridicat pentru mame și copii”.

Este vorba,
așa cum, în mod sigur, mulți dintre dumneavoastră v-ați dat seama, de parcul aflat lângă noua grădiniță din spatele blocului ANL13 și de cea de pe strada 1 Decembrie. „De lângă poliție”, cum i s-a zis de la început și cum i se va spune și de acum încolo. La prima tartanul de protecție de la locurile de joacă a fost vopsit în urmă cu două săptămâni, iar acum se lucrează la iluminatul ornamental și la instalațiile automatizate de udat zonele verzi.

„Este o firmă
din București care ne sugerează culorile pentru tartan”, m-a lămurit primarul în timp ce se sfătuia cu ing. Cristian Dinea de la Serviciul Investiții și Proiecte Europene în privința alegerii culorilor pentru tartanul locurilor de joacă din parcul de lângă poliție. Parc construit din fonduri europene la care contribuția financiară a primăriei este de 2 la sută și în care, a menționat Dănuț Buhăescu, „elementele de joacă sunt pentru copii de peste trei ani”.

„Ar fi bine să
domine albastrul cu roșul cu unele zone cu galben aprins” , a fost de părere primarul. „Plus cel puțin două stele mari și câteva elemente decorative”, a mai adăugat el. În parcul de lângă poliție mai trebuie fixate toboganele, după care se va trece la montarea împrejmuirii realizate tot din stinghii, așa cum s-a făcut și la parcul de la ANL13.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii