Uricani. Adiționalele nu țin pe loc primăria

Uricani. Adiționalele nu țin pe loc primăria

Timp de citire: un minut

Lucrările de modernizare începute la Liceul Tehnologic „Retezat” și Școala Gimnazială nr. 2 din Uricani sunt, pe moment, întrerupte. Asta, deși mai e foarte puțin de făcut.

Dănuț Buhăescu

mi-a spus că întreruperea nu a fost cauzată din vina constructorului. Dimpotrivă, acesta a lucrat, astfel încât, uneori, a devansat programul stabilit inițial. Sistarea  a intervenit ca urmare a unei schimbări legislative. „Așteptăm să de încheie actele adiționale, deoarece organismul de management s-a mutat de la Ministerul Dezvoltării către ADR-uri”, am aflat de la primar. „Și asta nu numai la noi, s-a grăbit să adauge primarul, așa s-a petrecut în toată țara”.

Până când

lucrările la școli vor fi reîncepute, Primăria Uricani se concentrează pe cele de la modernizarea a șaisprezece drumuri vicinale, pe care, îmi amintesc, primarul le-a menționat încă de anul trecut. Este vorba de străzile vicinale din zonele Mailat, Popești, Valea de Brazi și Câmpu lui Neag. Deocamdată, lucrarea se află în procedura de licitație și, dacă nu vor exista contestații, lucrările de modernizare și asfaltare a acestor drumuri vicinale ar putea să înceapă în luna iunie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii