Uricani / ​​​​​​​Un nou jurământ de primar rostit în fața lui Dumnezeu...

Uricani / ​​​​​​​Un nou jurământ de primar rostit în fața lui Dumnezeu și a locuitorilor orașului

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Dacă pentru omologul său vulcănean, aflat la primul mandat de primar, emoțiile au fost mari, și e firesc să fi fost așa, pentru uricăneanul Dănuț Buhăescu momentul rostirii jurământului a fost doar solemn, așa cum se cuvine în asemenea situații, mai ales că învestirea lui pentru un nou mandat de primar s-a făcut cu ajutorul unei majorități covârșitoare de voturi.

 

Domnul subprefect

Breteanu Ovidiu-Dorel a ajuns învestirea în funcție de la Uricani în jurul orei 16.00, după ce, cu un ceas înainte, asistase la cea de la Vulcan. Procedura este una standard, așa că, și la primăria uricăneană, mai întâi s-a dat citire sentinței civile prin care au fost validate mandatele celor 15 aleși locali care, în calitate de consilieri locali, vor sta la masă cu primarul. După care aceștia au rostit jurământul cuvenit și au semnat documentul care le atestă noua calitate de sfătuitor local.

 

Apoi, i-a

venit rândul lui Dănuț Buhăescu. Cu mâna pe Biblie el a jurat, în fața lui Dumnezeu și a celor de față, că va respecta Constituția și legile țării și că va face, cu bună credință, tot ceea ce-i stă în putință și în priceperea sa, pentru binele locuitorilor orașului Uricani. Un jurământ rostit cu sinceritate, din suflet, așa cum Dănuț Buhăescu l-a făcut și la începutul mandatelor anterioare. Iar realitatea uricăneană, în continuă schimbare de atunci, confirmă că angajamentul solemn luat înaintea divinității și a uricănenilor a fost pe de-a-ntregul respectat și dus la îndeplinire.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii