UNPR / Comunicat de presă

UNPR / Comunicat de presă

Timp de citire: un minut
În cadrul discuțiilor informale purtate cu liderii partidelor politice parlamentare pe tema întâlnirii privind Codul Fiscal, s-a convenit ca aceasta să aibă loc în data de 20 august, la Palatul Parlamentului, începând cu ora 10.00. 
Din partea UNPR vor participa ministrul Eugen Nicolicea și senatorul Haralambie Vochițoiu, specialiști care au experiența și pregătirea necesare pentru susținerea tehnică a punctelor de vedere ale Uniunii pe această temă.
UNPR își exprimă speranța că formatul convenit va conduce la o discuție tehnică solidă privind Codul Fiscal, înaintea unei discuții politice necesară. UNPR își asumă rolul de punte de dialog între lideri și instituții și consideră că toți participanții trebuie să vizeze în primul rând soluțiile propriu-zise și nu eventuale câștiguri politice sau de imagine.
Fie că sunt la Putere, fie că sunt în Opoziție, toate partidele au obligația să trateze aceste discuții cu maximă responsabilitate, gândindu-se la interesul național, adică la siguranță și la prosperitate, atât la nivelul societății cât mai ales la nivelul fiecărei familii în parte. Codul Fiscal este mult mai important pentru români și pentru România decât ar putea fi vreodată confruntările sterile dintre partide. Din acest motiv, UNPR promovează dialogul, construcția și buna-credință în abordarea tuturor temelor de interes pentru țară și pentru cetățeni.
Biroul de presă

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii