Universitatea din Petroșani / Pregătiri pentru reintrarea în normalitate a cursurilor

Universitatea din Petroșani / Pregătiri pentru reintrarea în normalitate a cursurilor

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Odată cu finalul restricțiilor și la universitățile din toată țara începe viața normală, în sensul că studenții reintră la cursuri, față în față, cu profesorii. La Universitatea din Petroșani am stat joi de vorbă cu rectorul Radu Sorin despre acest subiect.

 

„În urma anulării stării de alertă, sigur că o mare parte dintre actele normative care au fost emise pe perioada respectivă se anulează. Deși universitatea noastră la ora actuală a decis prin hotărârea Senatului ca toate cursurile la licență să se facă on-line, iar laboratoarele, seminariile și proiectele să se facă pe sistemul față în față, așteptăm totuși o adresă a ministerului prin care să putem să interpretăm corect ce înseamnă această etapă de după oprirea stării de alertă. În funcție de această adresă cu precizările care o să ne vină de la minister, vom discuta săptămâna viitoare în Consiliul de Administrație cum ne organizăm activitățile didactice”, a declarat pentru ZVJ, prof.univ.dr.ing. Radu Sorin.

Totuși, oficialul de la vârful conducerii universității a ținut să mai precizeze încă un aspect:

„Din punctul meu de vedere și dacă ar fi după mine, eu aș da imediat liber la învățământul față în față și la cursurile de licență, pentru ca din acest semestru și până la finalul lui toți studenții să reintre în ritmul școlii, să se revadă fizic cu colegii și profesorii lor, să reia, practic, viața normală, așa cum este și firesc să fie. După doi ani de restricții, a venit vremea să reintrăm în normalitate, toată lumea, cu bune și rele viața trebuie să meargă înainte”.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii