Universitatea din Petroşani / Investeşte în educaţie, oameni, dar şi în lucrări

Universitatea din Petroşani / Investeşte în educaţie, oameni, dar şi în lucrări

Timp de citire: un minut
Universitatea din Petroşani a încheiat în urmă cu o lună de zile două contracte de prestări servicii cu două firme, care au avut obligaţia să realizeze o serie de lucrări în cadrul universităţii.
O firmă din judeţul Vâlcea, de la Izvorul Rece, a venit tocmai la Petroşani, la Universitate, pentru a realiza lucrări de reabilitare a bazei sportive. Firma este una nouă, care există din 2011, dar practic nu a lucrat nimic până anul trecut când a luat avânt, a făcut şi ceva profit, cu implicarea celor doi angajaţi pe care-i are. Angajaţii acestei firme au realizat şi la Universitatea din Petroşani o serie de lucrări de reparaţii generale şi de renovare. Lucrările sunt absolut necesar a fi realizate periodic, pentru ca baza să fie funcţională. Să nu uităm că baza sportivă a universităţii nu a stat niciodată pe roze, din contră a avut multe lipsuri. De data aceasta s-au investit nu mai puţin de 80.645 lei, fără TVA, pentru a remedia lipsurile constatate.
Firma D&D SAFE SRL din Petroşani, de data aceasta una cu vechime şi multe lucrări la activ, a fost şi ea contractată pentru a realiza lucrări de reabilitare a tablourilor electrice care deservesc corpul A al Universităţii din Petroşani. Lucrarea aceasta a fost una şi mai costisitoare, fiind plătite pentru lucrările de instalaţii electrice realizate nu mai puţin de 161.290 lei, fără TVA.
Practic, banii de investiţii pe acest ultim trimetru, din bugetul universităţii, se găsesc, vorba aceea, „îngropaţi” în pereţi.
Sonia LIBERESCU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii