Un vulcănean – director național al ISKA

Un vulcănean – director național al ISKA

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Alin Huiu, un fost coleg de breaslă al Mirunei Mălăuță, născut la Vulcan, a făcut un anunț onorant pentru sportul de contact.

„Voi continua și în următorul an ca director național al ISKA, unul dintre cele mai mari organisme internaționale din lumea sporturilor de contact”.

Cu sediul în Statele Unite ale Americii, organizația care are filiale în peste 80 de țări de pe toate continentele, a avut, sub egida sa, campioni precum Ernesto Hoost, Alexey Ignashov, Jerome Le Banner, Rob Kaman sau Don „The Dragon” Wilson.

„Deși ultimul an și jumătate a fost foarte dificil pentru întreg sportul, vom continua să dezvoltăm această disciplină în România, dar vom căuta să oferim și soluții. E posibil să aducem o centură mondială ISKA până în decembrie. Mulțumesc, Paul Hennessy și ISKA Europe, pentru încredere! Totodată, îmi doresc ca până la finalul anului să punem în scenă Cupa Tellur, singura competiție dedicată copiilor și juniorilor, unde totul este gratuit, iar campionii vor primi burse de merit”, a menționat Alin Huiu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii