Un tâlhar care a acţionat în tren la Simeria, / A primit...

Un tâlhar care a acţionat în tren la Simeria, / A primit mandat de arestare astăzi

Timp de citire: un minut

După ce a lovit şi tâlhărit un pasager al CFR Călători, un bistriţean a primit un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Totul şi datorită unui călător martor, care a acţionat prompt şi a sunat la 112. Dar iată cum s-a întâmplat totul:

Poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Simeria au fost sesizaţi de un tânăr de 23 de ani, din judeţul Bacău, care călătorea cu trenul, că un alt călător ar fi fost tâlhărit. Tânărul le-a relatat poliţiştilor că, la plecarea trenului în care se afla, din staţia  Simeria, a observat cum alţi doi călători au coborât, în timp ce trenul se afla în mişcare.

După coborârea celor doi, tânărul a intrat în compartimentul din care aceştia au ieşit şi a găsit un bărbat lovit, în zona feţei, care susţinea că persoanele respective i-au sustras dintr-un buzunar suma de 3.000 lei.

Poliţiştii au stabilit că victima este un bărbat de 40 de ani, din judeţul Vaslui, care s-a urcat în tren din staţia Timişoara. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Simeria au identificat un tânăr de 27 de ani, din judeţul Bistriţa, suspectat de comiterea faptei. În data de 20.07.2015, Judecătoria Deva a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pe 30 de zile.
Sonia LIBERESCU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii