Un superb BMW X2 rulează, începând de vineri, în Valea Jiului. Află...

Un superb BMW X2 rulează, începând de vineri, în Valea Jiului. Află cine l-a câştigat

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

Seara zilei de 10 septembrie 2021, o frumoasă seară de toamnă, va rămâne cu siguranţă pentru multă vreme în mintea lui Sergiu, un tânăr din Petrila. În centrul municipiului Petroşani a fost forfotă mare. Trecătorii, curioşi de tote vârstele, au asistat la evenimentul în cadrul căruia norocosul petrilean a intrat în posesia cheilor unui autoturism, un BMW X2, visul oricărui şofer pasionat.

Cu toţii speră, participând la diverse concursuri, că vor pune mâna pe un premiu. Asta e şi ideea: dincolo de pasiunea de a juca, de a pune norocul la încercare, stă gândul că te vei afla printre câştigători. Da, chiar te poţi afla printre cei care, într-o bună zi, primesc apelul care începe cu “Felicitări, aţi câştigat…”. A fost şi cazul lui Sergiu. Care, după apelul care l-a făcut realmente fericit, a fost invitat vineri, la ora 19:00, pentru a intra în posesia premiului, un autoturism nou-nouţ, impecabil, de marcă.

Premiul câştigat de Sergiu este dovada clară că există companii serioase, care oferă premiile promise şi aduc bucurie în viaţa celor care, permanent sau ocazional, le devin clienţi. De data aceasta, în Valea Jiului a ajuns un premiu oferit de cel mai mare operator de pariuri sportive din România.

Imposibil să descriem în cuvinte ceea ce a simţit Sergiu în momentul în care, după ce a primit actele şi cheile autoturismului BMW, a fost invitat să urce la volanul bolidului. În clipele acelea, de maximă emoție, aproape că tremura, involuntar, de bucurie.

Vizibil marcat, gâtuit de emoție, Sergiu ne-a spus: “Numele meu este Sergiu, sunt din Petrila. Am câștigat un BMW seria X2 la promoția EURO 2020. Sunt foarte mândru de el, este foarte frumos. Şi fetele de la agenţia în care am câştigat sunt foarte frumoase, amabile tot impul. Mulţumesc organizatorilor şi, acelora care au aceeaşi pasiune ca şi mine, le transmit să parieze responsabil. Nu se ştie când, în locul meu, se va afla oricare dintre ei”.
Vineri, seara a fost specială şi pentru ceilalţi clienţi ai agenţiei din centrul municipiului Petroşani a celui mai mare operator de pariuri sportive din România, cei care i-au trecut pragul fiind aşteptaţi cu mai multe surprize.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii