Un succes: Etapa a II-a a „Maratonului vaccinării”

Un succes: Etapa a II-a a „Maratonului vaccinării”

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

După ce în perioada 14-16 mai petroșenenii și Valea Jiului au avut parte de un „maraton al vaccinării”, contra COVID-19, la Sala Polivalentă din Petroșani, organizat impecabil de Primăria municipiului Petroșani în colaborare cu Spitalul de Urgență din Petroșani și în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Hunedoara și Instituția Prefectului de Hunedoara, în perioada 4-6 iunie acțiunea de vaccinare din luna mai a fost reluată. Succesul acțiunii a fost vizibil din nou, după două zile, vineri 4 mai și sâmbătă 5 mai peste 1.100 de persoane au ajuns la Sala Polivalentă să se vaccineze.

 

Etapa a II-a a vaccinării din cadrul acțiunii „Maratonul vaccinării” a continuat cu ziua de vineri 4 iunie. Nu mai puțin de 552 de persoane, după cum ne-a informat managerul Spitalului de Urgență Petroșani, dr. Alin Vasilescu, „s-au imunizat în prima zi din cadrul acestei etape a doua, 76 dintre acestea făcând prima doză a serului Pfizer-BioNTech, iar ceilalți, până la 552 făcând a doua doză de vaccin (rapelul)”.

A doua zi, sâmbătă 5 iunie, la Sala Polivalentă au ajuns și mai multe persoane. Primarul Petroșaniului, Tiberiu Iacob-Ridzi, care a fost prezent să vadă cum decurge campania de vaccinare în ambele zile de câteva ori pe zi, în intervalul orar 8,00-20,00, ne-a oferit mai multe amănunte, mulțumind și pe această cale tuturor celor implicați ca totul să decurgă cât mai bine: „Astăzi au venit să se vaccineze un număr și mai mare de oameni decât vineri, nu mai puțin de 579 de persoane, dintre care un număr de 67 de persoane s-au vaccinat cu prima doză de vaccin Pfizer. Ca și ieri și cum va fi și duminică, acțiunea este deschisă atât celor care trebuie să-și facă rapelul, după ce s-au vaccinat cu prima doză în cadrul primei etape din luna mai a acestei campanii de vaccinare intitulate sugestiv Maratonul vaccinării, cât și celor care se vaccinează pentru prima dată. După cum se poate observa din cifrele statistice, acțiunile acestea de vaccinare din Sala Polivalentă au fost reușite. Pentru asta țin să le mulțumesc medicilor, asistentelor și cadrelor medicale prezente, precum și angajaților primăriei, inclusiv polițiștilor locali, cu toții implicați în buna desfășurare ale acestor etape de vaccinare”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii