Un preşedinte pe şantier. / Se porneşte drumul spre Sarmizegetusa Regia

Un preşedinte pe şantier. / Se porneşte drumul spre Sarmizegetusa Regia

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Marţi, 11 august, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Adrian David, a efectuat o vizită de lucru pe şantierul deschis pentru lucrările de modernizare a drumului spre cetăţile dacice din Munţii Orăştiei.

După cum se ştie deja, contractul cu Trans Construct Import Export SRL – firma care a câştigat licitaţia şi care va efectua lucrările de reabilitare şi modernizare a drumului care urcă de la Costeşti spre Sarmizegetusa Regia – a fost semnat luni, 10 august. Oficial, s-a anunţat că ordinul de începere a lucrărilor va fi dat miercuri, 12 august.

Preşedintele CJ Hunedoara s-a declarat mulţumit de felul în care constructorul a pregătit lucrările, respectiv organizarea de şantier. Adrian David a declarat că speră ca, la începutul lunii septembrie, pe o porţiune de 10 kilometri să fie turnat primul asfalt deoarece pe acea porţiune infrastructura este solidă.

În acelaşi timp, David susţine că instituţia pe care o conduce a solicitat Inspectoratului de Poliţie Judeţean ca pe perioada lucrărilor de modernizare drumul să fie complet închis circulaţiei rutiere.

„Trebuie să înţelegem că este un efort pe care trebuie să ni-l asumăm. De aceea, îi rog pe toţi cei implicaţi să înţeleagă faptul că acesta este un efort pe termen scurt, însă turiştii, locuitorii zonei, comercianţii, vor avea câştig pe termen lung”, a declarat Adrian David.
Mihaela PETROŞAN

Porţiunea de drum spre Sarmizegetusa Regia care va fi modernizată şi reabilitată măsoară aproximativ 18 kilometri, iar termenul de finalizare a lucrărilor este 31 decembrie 2015.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii