Un pompier rănit în timpul intervenției la un incendiu, în Colonie

Un pompier rănit în timpul intervenției la un incendiu, în Colonie

Timp de citire: un minut

Pompierii din Petroşani şi Lupeni au intervenit cu 4 autospeciale de stingere a incendiilor, o autoscară mecanică şi o ambulanţă SMURD, în această dimineaţă, la un incendiu izbucnit la două acoperişuri ale unor case situate pe strada Plopilor, din Petroşani. Arderea s-a extins cu repeziciune la garajul, acoperişul şi mansarda unei case, la acoperişul unei alte locuinţe situate în apropiere şi la o anexă.

Cei 27 de pompierii au făcut eforturi deosebite pentru limitarea propagării incendiului care se putea extinde la întreaga suprafaţă a locuinţelor afectate şi la alte case aflate în imediata apropiere. Nicio persoană nu a suferit arsuri sau intoxicaţii şi nici nu a necesitat evacuarea. Pompierii au reuşit evacuarea unui automobil de lux din garajul cuprins de flăcări în timp ce un autoturism SUV a ars aproape în întregime.

În timpul operaţiunilor de stingere desfăşurate în interiorul unei case, un pompier, în vârstă de 32 de ani, a fost rănit în zona capului de elemente desprinse din structura acoperişului. A fost transportat de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Petroşani, pentru investigaţii medicale suplimentare.

Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii