Un petrilean – echipat corespunzător pentru show cu Rutiera: Beat, fără permis,...

Un petrilean – echipat corespunzător pentru show cu Rutiera: Beat, fără permis, recalcitrant

Timp de citire: un minut

În noaptea de sâmbătă spre duminică , în jurul orei 00:30, poliţiştii au depistat în trafic un petrilean de 32 de ani, care conducea un autoturism pe strada Republicii. Era beat, fără  permis de conducere și cu autorizația de înmatriculare expirată. În plus, era pus pe circ de zile mari.

Petrileanul a ignorat semnalul regulamentar al poliţiştilor de a opri pentru verificări. Aceştia au pornit în urmărirea autoturismului, reuşind să-l oprească, în siguranţă, în Petroşani, în apropiere de intersecţia străzii Dealului cu DN66.

La solicitarea documentelor, bărbatul le-a declarat poliţiştilor că nu le poate prezenta. În urma verificărilor în bazele de date, aceştia au constatat că bărbatul nu este posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. De asemenea, în urma verificărilor efectuate cu privire la autoturismul condus de bărbat, poliţiştii au stabilit că autorizaţia de înmatriculare provizorie a autoturismului era expirată din data de 10.05.2014. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a indicat o concentraţie de 1.00mg. /l. alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spotalul de Urgență Petroşani, unde a refuzat recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei exacte.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penala sub aspectul comiterii infracţiunilor de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge, conducere unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, bărbatul fiind cercetat în stare de libertate.
Sonia LIBERESCU

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii