Un nou sistem de înmatriculare

Un nou sistem de înmatriculare

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Se aduce în atenția opiniei publice că începând cu ora de 8 aprilie a.c., Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara a trecut la un nou sistem de înmatriculare a vehiculelor, conform calendarului DRPCÎV, aducând cu sine o serie de noi facilitați pentru cetățeni, astfel:
Principalul avantaj al trecerii la noul „Sistem online pentru înmatricularea vehiculelor” îl reprezintă eliberarea pe loc a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare și a dovezii înlocuitoare a certificatului de înmatriculare, pentru combinațiile numerelor de înmatriculare atribuite „la rând”, evitând astfel o deplasare ulterioară la sediul SPCRPCIV pentru ridicarea acestora.
*Excepție fac numerele preferențiale, situație în care plăcuțele vor fi eliberate în aceeaşi zi la sfârșitul programului.
Certificatele de înmatriculare, după tipărire, sunt livrate la adresa de domiciliu a proprietarului, iar începând cu data de 20 mai, vor putea fi trimise și la o altă adresă indicată de către solicitant, o dată cu depunerea documentelor la ghișeu.
Solicitantul operațiunilor de înmatriculare, transcriere, modificare date sau radiere nu mai este nevoit să depună o cerere cu ocazia prezentării la ghișeu, aceasta se generează automat, fiind necesară doar semnătura solicitantului.
Pentru programări, verificarea stadiului emiterii documentelor și plăți în sistem electronic, accesați https://www.drpciv.ro/ – secțiunea „Servicii online”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii