Un fundaș vrea antrenor

Un fundaș vrea antrenor

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: un minut

Gabriel Szekely a început jocul cu mingea la „Pro Fotbal” și a trecut prin mâna unor antrenori precum: Viorel Stancu, Marin Tudorache, Dan Stuparu, Cosmin Kandut, Adi Câmpean, Damian Militaru.

 

Szekely a bifat trecerea pe la Pro Fotbal Petroșani, Jiul Petroșani, Centrul Național de Excetență Tg Mureș, Inter Petrila. Fundașul Jiului a vorbit despre situația grea din pandemie, dar și despre viitorul echipei sale.

 

Un fundaș… asimptomatic

Szekely, infectat cu virusul SARS-COV, a fost asimptomatic. Din această cauză, a lipsit trei meciuri în turul de campionat.

„A fost dificil la începutul pandemiei, dar după m-am adaptat situației și a fost în regulă. Am jucat în șase partide. Cu un program bine stabilit am trecut cu brio. La Jiul am revenit datorită profesorului Kandut, care m-a sunat și mi-a spus dacă vreau să mă întorc. Nici nu am mai stat pe gânduri, pentru că de Jiul mă leagă amintiri frumoase. Cel mai fericit moment din fotbal a fost atunci când am jucat la turneul final. Atunci m-am simțit pentru prima dată fotbalist, o emoție de nedescris. Cel mai nefericit moment a fost când m-am accidentat. Am stat departe de gazon două luni. Mi-a fost greu să îmi văd colegii cum se antrenează și joacă”, spune jucătorul.

 

Planurile lui Gabriel – legate de fotbal

„La asta, la fotbal, mă pricep cel mai bine. Vreau să urmez cursurile de antrenor și să fac ceva din asta. Pe Jiul o văd, în 2-3 ani, în Liga 2, pentru că Jiul este un brand fotbalistic, care atrage jucători de calitate. Cu puțin mai mulți bani, Jiul poate redeveni forța de altădată”, spune jucătorul cu 5 titluri de campion la juniorii A1, două turnee finale jucate și un titlu de golgheter din postura de mijlocaș.

„Când eram la copii jucam pe postul mijlocaș, acum joc fundaș dreapta”, a conchis fotbalistul de 19 ani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii