Un fleac. I-au ciuruit! / ACS Şrineasa – Mamma Mia Becicherecu Mic: 8-0

Un fleac. I-au ciuruit! / ACS Şrineasa – Mamma Mia Becicherecu Mic: 8-0

Timp de citire: un minut

Liderul autoritar al ligii a treia la fotbal, seria a IV-a, ACS Şirineasa, s-a distrat cu codaşa Mama Mia, de care a dispus cu 8-0.

Doar intervenţiile portarului oaspeţilor au făcut ca scorul să nu fie dublu. Jucătorii bănăţeni au ajuns rareori în apropierea careului trupei din Petroşani. În acest caz, Mincă a fost şomer de lux. Cele 8 goluri au fost marcate de către: Marius Ioniţă, Iulian Muntean – autogol, Raul Horumba, Ovidiu Vezan, Ovidiu Popescu, Daniel Cocină, două goluri şi Florin Costea.
De data aceasta la meci au fost prezenţi doar oameni din Valea Jiului, finanţatorul Nicolae Sarcină vrând să experimenteze în acest fel dorinţa pentru fotbal a oamenilor din Vale. Nu au mai fost aduşi suporteri din Târgu Jiu, așa cum se obişnuia la fiecare meci. Nu au fost mulţi localnici, dar nici puţini. Numărul lor a  fost suficient cât să încurajeze trupa adoptată de Petroşani. „Dacă toţi cei care au fost prezenţi la meci au fost din Petroşani, atunci este un lucru extraordinar, pentru că au venit într-un număr mare şi pentru că ne-au încurajat.
Suntem norocoşi să avem aşa suporteri, pentru că noi avem suporteri, nu spectatori”, a declarat Dan Vasilică, antrenorul principal al ACS Şirinesei.
„Intenţia noastră este nu să rămânem neînvinşi până la finele turului, ci să rămânem neînvinşi până la finalul campionatului. Cât priveşte adversarul pe care l-am avut, ar trebui felicitat pentru curajul de a da credit tinerilor, pentru că ştim ce condiţii au azi copiii la liga a treia. Şi mai mult decât atât, vreau să remarc prestaţia portarului de la Mama Mia, Radu Daniel, care a fost cel mai bun om al meciului”, a mai declarat Dan Vasilică.
ACS Şirineasa: Mincă – Gruia, Ioniţă, Lazăr, Anghelina, Lucian Iordache, Horumba, Vezan, Costea, Manole, Mărgărit. Au mai intrat: Cocină, Zaina, Ov Popescu şi Lăzărescu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii