Un eveniment „istoric” s-a întâmplat în Staţia CFR Petroşani: Sala de aşteptare...

Un eveniment „istoric” s-a întâmplat în Staţia CFR Petroşani: Sala de aşteptare are căldură după 26 de ani!

DISTRIBUIȚI

Timp de citire: 2 minute

După ce consilierul local petroşenean Viorel Pascu s-a înhămat de unul singur, nesprijinit de niciun coleg de partid sau de consiliu local (ba a mai fost luat şi în băşcălie de către unii reprezentanţi ai administraţiei publice locale, nu dăm numele dar se ştiu ei…), să dea în judecată pe cei de la Regionala CFR Petroşani pentru faptul că au lăsat mai bine de două decenii şi jumătate gara din municipiu de izbelişte, iar călătorii nu au nici cele mai elementare condiţii în sala de aşteptare, la toaletele publice şi pe peroane, un „eveniment istoric” s-a întâmplat în ianuarie anul acesta: după 26 de ani, aşa-zisa sală de aşteptare, improvizată şi vai de ea, are căldură! La acest lucru a contribuit o investiţie (mare investiţie, oare nu v-a durut mâna domnilor?) a CFR-ului, care au achiziţionat şi montat o centrală electrică, montată după sărbători (că doar de ce să fie fericit clientul de sărbători, nu?), pe data de 10 ianuarie 2016.
Nemulţumirea consilierului petroşenean
Pe adresa primită de consilierul local Pascu în decembrie 2015, de la Ministerul Transporturilor, după 80 de zile de la prima sesizare făcută (timp în care consilierul a mai trimis o adresă!), cei din minister transmiteau că va fi climatizată sala de aşteptare şi vor fi reabilitate toaletele. Primul lucru s-a înfăptuit, dar al doilea încă nu. Poate mai pe la primăvară încolo. Până atunci, după vagoane, băieţi…
Procesul încă nu are stabilit primul termen
Procesul intentat de consilierul Pascu este pe rol. Numai că, din când în când, consilierului i se tot trimit adrese prin care e somat de Judecătoria Timişoara să trimită chitanţe pentru timbre. Consilierul crede că toate sunt făcute pentru a-l face să renunţe la acest proces: „Aşa-i când te judeci cu statul… Judecătoria Timişoara mi-a trimis în noiembrie 2015 o adresă, prin care mi-au cerut să mai trimit chitanţe pentru timbre judiciare de 70 de lei. M-am conformat. În decembrie, aceeaşi judecătorie îmi mai trimite o adresă, pe acelaşi motiv, dar de data aceasta de 200 lei. Păi, de ce nu mi-au trimis de la început, măcar să ştiu suma… Ori au de gând şi în ianuarie să o ţină tot aşa? Mai că îţi vine să renunţi când vezi atâta lânceazeală şi tachinare. Iar unii mai şi râd de mine, în loc să mă ajute, să mă susţină. De parcă aş vrea confort pentru mine! Te lupţi cu naiba! Acum aştept termenul de judecată. Parcă văd cum se va tot prelungi procesul, că aşa-i în România”, ne-a declarat dezamăgit Viorel Pascu.
Corneliu BRAN

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

   DISCLAIMER
   Atentie! Postati pe propria raspundere!
   Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii